Cerca Avançada

€ 0 a € 700,000

hem trobat 0 resultats
Resultats de la cerca

Catalunya és el millor lloc per invertir

Enviat per Iniu a 4 de Desembre de 2017
| 0

Catalunya és el millor lloc per invertir

La rendibilitat mitjana anual que es pot arribar a Espanya a l’hora de comprar un immoble per després llogar-és del és del 5,7% segons un estudi realitzo pel portal immobiliària Fotocasa. La rendibilitat més alta se situa a Catalunya i, per tant, Catalunya és el millor lloc per invertir.

Aquesta xifra que ha anat augmentat posa el pas del temps, el que demostra que cada any és més rendible comprar com inversió de futur. L’any 2016, la rendibilitat se situava en el 5,3%, mentre que en el 2015 i 2014 era del (5,2%) i (5%) respectivament.

En aquest sentit, Catalunya, se situa a la part alta del rànquing com el lloc més rendible del país per invertir. Amb un (6,6%), Catalunya va seguida de les Illes Canàries (6%) i Madrid (5,9%).

“La confiança en el mercat residencial ha tornat i les altes rendibilitats que ofereix a hores d’ara el lloguer estan fent que grans, però també petits inversors estiguin apostant per la compra d’habitatge. Ni la borsa, ni el deute públic ni els dipòsits ofereixen un retorn del 5-6% “. Diu Beatriz Toribio, actual responsable d’Estudis del conegut portal Fotocasa.

D’altra banda, les comunitats que posseeixen un pitjor índex de rendibilitat són Galícia (4,2%), País Basc (4,8%) i Astúries (5%).

L’esmentat estudi, també exposa la millor rendibilitat de les ciutats amb una major població del país.

Per sobre de totes se situa Hospitalet de Llobregat (6,1%), seguida d’Alacant (5,7%), Elx (5,6%) i Les Palmes de Gran Canària (5,6%).
Per contra, grans ciutats com la Corunya (3,9%), Barcelona (4,2%) i Vigo (4,4%) es col·loquen com les menys rendibles.

Com a curiositat, cal destacar que el 2016, Barcelona es trobava en el Top10 de ciutats més rendibles. Però el fort increment dels preus a l’hora de comprar en aquesta ciutat, amb un 20% superior al de l’any passat, han fet que deixi de ser una de les opcions principals. Fins i tot malgrat tenir actualment una rendibilitat del 4,2%.

Seguirem parlant d’aquest tema en propers articles.

Pisos i cases en venda d’Iniu a Catalunya

Font: Fotocasa

Deixa una resposta

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada.

Comparar anuncis